За нас

Нашата история – основата на нашето бъдеще

А.Н.Н.-2 ООД е българско търговско дружество, създаденo през 1997г. в гр. София. Дружеството има 400 000 лева регистриран собствен  капитал, като за 2020 година постига оборот от близо 5,5 млн лева. Съдружници в дружеството са инж. Александър Николов и Теодора Танева. През 2022 г. дружеството бележи 25-годишнината от създаването си.
А.Н.Н.-2® е официален предстaвител за България на продуктите на водещи италиански, германски и японски производители в областта на покритията за дърво за мебелното производство, както и на свързаните с тях продукти – продукти за мебелна реставрация, лепила, абразивни материали, винтове и др. Предлаганите от А.Н.Н.-2® марки са утвърдени имена на пазара, доказали се с високото си качество и лесна употреба. А.Н.Н.-2® е съсредоточено в качествено обслужване изцяло насочено към нуждите на клиента.
С годините А.Н.Н.-2® бележи значително развитие и растеж и се утвърждава като един от основните доставчици на бои и лакове за дърво на българския пазар. Логичен етап в развитието на фирмата е разнообразяването и разширяването на продуктовата гама, като включително предлага и професионално оборудване за лакиране.
Днес А.Н.Н.-2® разполага със собствена складова база на територията на България в: гр. София, гр. Банско, гр. Варна, гр. Велинград, гр. Пловдив, гр. Троян.
Дистрибуторската мрежа включва и обекти в гр. Габрово, гр. Кюстендил и др.
Предлаганите от А.Н.Н.-2® продукти могат да бъдат открити и в Република Северна Македония, гр. Струмица.

Техническо обслужване

Целта, която си поставя А.Н.Н.-2® и неизменно следва, е да се доближи максимално до нуждите на всеки клиент. Задачата на екипа на А.Н.Н.-2® е да удовлетвори изискванията, както на малкия потребител, така и на промишлеността.
А.Н.Н.-2® разполага със собствени лаборатории в своите бази, които изработват бои и байцове по системите CS, RAL, NCS – матова и гланцова системи, както и по индивидуални мостри на клиента.
На разположение е последно поколение техническо оборудване за прецизиране на цветове, ниво на гланцност на покритията и др.
А.Н.Н.-2® разполага с диспенсърни тинтометрични машини и спектрофотометър в улеснение на все по-разнообразните нужни на клиента.
Дългогодишният опит на дружеството позволява да се предоставят бързи и надеждни технологични решения на възникнали въпроси от всякакво естество.

25 години покрития за мебелното производство

Официален представител на реномирани италиански, немски и японски марки

Богата гама от решения за покритие и лакиране

Собствени складови бази в цялата страна